tisdag 28 december 2010

Din online dating profil

För många människor, är den svåraste delen av börjar hittills online lista ut vad man lägger i sin profil. Alla dejting platser erbjuda sina medlemmar en profilsida, där varje medlem kan skriva om han eller hon, ladda upp ett foto (eller flera) etc. Det du skriver om dig själv i profilen är oerhört viktigt: andra endast till bilden för att göra andra medlemmar medvetna om vem du är och att de vill kontakta dig.




Många är angelägna om att börja söka efter och kontakta personer så snart de ansluta till en webbplats. Som ett resultat de antingen lämnar sin profil tomt, eller skriva något snabbt innan du påbörjar sin sökning. Detta är OK om du bara har en titt, men om du menar allvar med att hitta kärlek online, du borde ta lite tid och se till att din profil är en bra återspegling av vem du är. Det är ju det som gör du sticker ut från resten av folket på webbplatsen.




Här är några punkter att komma ihåg:




Inte för lång, inte för kort




Försök att skriva en profil som är tillräckligt detaljerade för att informera människor om du, men tillräckligt korta för att lämna människor vill ha mer. Skriva en essä med full längd är ett slöseri med tid som de flesta människor inte skulle bry sig läsa allt. Om någon har läst det och kontaktat dig, skulle du förmodligen något kvar för att tala om!




Vara dig själv




Det är lätt att ljuga när du skriver en profil, men svårare att följa när du möter någon. Om din profil säger du är 6'4 "när du är verkligen 5'11", ditt omslag kommer att blåsas så snart du slår för din dag. Dessutom är börjar en relation med en lögn ett säkert sätt att få ut en dålig start.




Tyvärr, även de som är ärliga och välmenande ibland ligger oavsiktligt i sin profil, genom att skriva det på ett sätt som de anser skulle göra dem mer attraktiva för andra människor. Om du vill locka en likeminded person, har du ärligt om vem du är, dina hobbyer och intressen etc.




Inte vara alltför krävande




Många människor använder sina profiler för att lista de kvaliteter som de vill att deras perfekt match att ha. Det är inget fel med det, men se till du balansera detta med information om dig själv. Du vill inte komma som skriver en gisslan notering.




För mycket information




Undvika att nämna tidigare besvikelser och dåliga rast-ups i din profil. Detta är inte vad utrymmet är för. Tänk: vill du verkligen att det är de första sak som finns när de slår du upp? Låt dig själv enligt negativa aspekter av din personlighet och dåliga erfarenheter av tidigare.




Gör det roligt




Använda humor är ett bra sätt att liva upp en profil och ge människor en inblick i din personlighet. Några av de mest framgångsrika profilerna är de som helt enkelt få människor att skratta. Inklusive ett skämt som du hittar roligt är bra, så länge du kontrollera du skriva något om dig själv i profilen samt.




Vara ursprungliga




Vem som helst kan skriva "Jag har en bra sinne för humor", men inte vem som helst kunde göra du skratta. När du skriver om dig själv, inte bara använda en lista över adjektiv. Prova att gå djupare och ge exempel på vad du egentligen menar. Ett bra sätt att göra detta börjar med en lista över adjektiv och sedan använda var och en som utgångspunkt för några textrader.




Ladda upp en bild




Även minst ytlig folk vill veta vem de pratar med. Inte med ett foto på din profil kommer att göra många människor ignorerar du helt. Vissa personer i deras sökning även ange att de bara vill tala till människor vars bild visas på webbplatsen. Bekymra dig inte om utseende. Olika människor har olika smaker och inte alla förväntar sig att uppfylla en film stjärna eller en supermodell online. En tydlig headshot av du ler är allt som behövs för att på allvar öka mängden svar du får.




Vara konsekvent




Kontrollera din profil, ditt användarnamn och din bild matchar det intryck du vill ge. Om du är en kvinna som söker en seriös relation, troligen ringer själv "SexKitten" och överföra en semi-nude bild av dig själv, inte att locka typ av människa som du söker efter. En man som letar efter en fru, bör förmodligen inte använda ett användarnamn som tips om hur bra han är i sängen.




Kom ihåg: din profil är det första (och ofta sista) intryck som du ska göra till potentiella online matcher. Göra det antal.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar