tisdag 28 december 2010

Varför dejtar folk online?

En gång träffade människor generellt sett deras framtida makar när de var i skolan. Sedan kom tillkomsten av praktiskt taget obligatoriskt fyra år college graden och människor började skjuta äktenskap förrän senare... och senare... och senare. Nu är det inte ovanligt att människor vänta tills de är i deras tidiga trettiotalet till gifter sig, om de gifta sig alls. Tyvärr är det mycket svårare att träffa människor när du inte kommer till fotbollsmatcher och rec-rummet parterna, so... Ange ärorika ålder online dejting.



Eftersom gått är de dagar när online dejting trodde av strängt för förlorare (eller värre!). Internet är den ultimata singlar bar — utan buller, drunks och de höga kostnaderna för alla dessa inte så glada timmar. Inte heller, tack vare online dejting medlemskap platser, har du beror på dina vänner och familj att träffa du personer de anser skulle vara perfekt för dig – och som skulle vara perfekt för, Tja, någon, varför de är fortfarande fria.



Men det stämmer inte av er. Du är smart och vet att online dejting gör det möjligt för dig att ansluta till mycket fler människor mycket snabbare än något annat sätt. Du hittar den person som är perfekt för dig själv, tack så mycket, Faster Myrtle. Trots allt finns det gott om fisk i havet och online dejting är ett helt underbart sätt att sålla ut guppies från hajarna.



Eftersom du behöver vara försiktig när du ansluter med andra singlar online. Det är nästan självklart att de flesta alla sträcker sig sanningen lite, och det tar lite övning att lära sig vad de ska se upp med. Faktiskt, online dejting personliga annonser är mycket som klassificeras sysselsättning annonser. Du vet, den annons som säger att ett företag ute efter angelägna, go-getters är verkligen efter människor som är villiga att arbeta 16 to18 timmar en dag för låg lön och ännu lägre uppskattning.



Detsamma gäller för massor av online dejting annonser. Kvinnor kommer troligen fuskverk lite om deras vikt och killar kommer troligen att lägga till några millimeter, um, höjd. Allvarligare lögner ske, men inte så ofta som du kanske tror. Dessa dagar, de flesta människor försöker hitta mer än bara datum online, letar efter långvariga relationer och använda online dejting webbsidor för att med sin sökning.



Du kan ha vissa ho-hum datum som du är ansluten med online innan du hittar man eller kvinna av dina drömmar. Detta är inte nödvändigtvis eftersom det finns flera ho-hums som är inblandade i online dejting än med konventionell dating, men som poolen med datum är mycket större för online dejting, så att du faktiskt datum mer eller åtminstone få chanser att hittills mer – och Hej, det är en bra sak, rätt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar