tisdag 28 december 2010

Din sexuella historia

Det sista som din pojkvän vill tänka är en annan kille som har med dig (om vi talar om kön eller bara upphakning av). Sekretariatsstöd vissa andra kille att komma med du kan bokstavligen kör honom galen.




Har du haft en rutig sexuella historia som är fyllda med massor av erfarenhet? I så fall, kanske din pojkvän har problem med att ta itu med detta. Men detta är något som han måste acceptera.




Du vågar Låt inte någon annan kasta ditt förflutna i ansiktet eller hålla det mot dig. Om det är historia (eller bara några månader sedan), låt det stanna kvar och flytta.




Han måste acceptera du för alla som du areIf har han valt att vara med dig... måste han acceptera du allt som du är. Och det betyder allt. Det betyder inte att han eller hon gillar din sexuella historia, naturligtvis, men det innebär att han inte kan hålla det mot dig. Det är helt orimligt för honom att vilja datum du och startar sedan sammanknuten-plockning om detaljer från ditt förflutna.




Om han ständigt uppfostra din pastTell honom plana ut att han kommer att acceptera allt om du om han vill datum du. Låt honom vet han har två valmöjligheter:




en) du två bryta upp




b) du två bo tillsammans... men han kan aldrig tala om din sexuella förbi någonsin igen. Aldrig. Inte ens när du två kämpar.




Lär dig från dina misstag och flytta innovativa stund av njutning som kommer från kön och koppla upp kan ha en bestående effekt på du rykte och självkänsla. Om du har valt att ändra din "free älska" sätt, du ska göra rätt sak och det är det viktigaste. Å andra sidan, om du har bara haft några uppkopplingen och din man gör en viktig fråga om det, kanske du vill tänka över om du verkligen behöver hittills sådan puritanism person.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar