onsdag 29 december 2010

Skriv din dating profil med känsla

En profil är en online representation på dig själv så varför inte representerar de bästa delarna av er? Det finns fyra områden av en profil som du bör ha i åtanke: ärlighet, kreativitet, forskning, skriftligt. Genom att bemästra dessa områden, kommer du att kunna skriva en utmärkt och upplyftande profil som kan fånga någons uppmärksamhet.



Del 1: ärlighet



Alltid vara ärliga mot läsarna av din profil. Kom ihåg att du och de andra på webbplatsen söker efter det särskilt någon--hur kan en relation växa när det är bedrägeri från början?



Att tala uppriktigt om vem du är och vad du söker. Sedan vet åtminstone du, när någon meddelanden du, är verkligt intresserade. Att sätta upp en påskina kommer endast kalla personer som är intresserade av dina lögner. Detta kommer inte att bygga en fast förbindelse.



Vara ärliga betyder inte att sälja dig själv kort. du behöver inte uppehålla mig vid dina fel och betänkligheter. Visa upp din goda kvaliteter (bara inte överdriva).



Del 2: kreativitet



Ingenting kan stänga en potentiell relation sur mer än en tråkig profil. Det finns tusentals tusentals människor som letar efter exakt samma sak du är: en verklig anslutning. Du måste kunna fånga deras uppmärksamhet.



Försök att undvika att använda fraser som looking för Mr. Perfect? eller In Search Of That särskilda Lady? eller beskrivningar som hårt arbetande?, romantisk? och attraktiva?. Dessa är alla cliche och overdone. Krydda din profil med ursprungliga idéer!



Visa upp dina starka sidor. Ge dina läsare anekdoter och berättelser som visar du i god belysning.



Skaffa dig en synonymordlista. Så dumt som det kanske låter, synonymer kan du undvika att använda ord som har använts för många gånger före.



Använd inte brev som beskriver dig själv. SWF (enda vit hona) kan till exempel innebära olika saker för olika människor. Inte begränsa dig till detta.



Tredje delen: forskning



Du vet vilken typ av relation du vill ha. oavsett om det är en vän, en informell datum eller något lika djupa som äktenskapliga partner, har du en tydlig bild i minnet av hur långt är du beredd att gå. Söka efter personer med detta samma mål.



Skriva en profil som tilltalar sortens person du är efter. Det enda sättet som de kan hitta du är om du hjälpa dem. Kolla in andra profiler för idéer.



Om du får intresse med din profil men ändå råkar hitta den rätta personen, gå göra vissa online underlättats. Skanna genom profiler, hitta vissa att fånga din uppmärksamhet, och starta meddelanden. Inte behöver alla komma till dig.



Fjärde delen: writing



Så, du har samlat ihop din information och du har en klar uppfattning om vad du vill ha ut från denna webbplats. skrift verkar dock lite... livlös. Var försiktig i detta! Genom att uppmärksamma de tre stegen innan du, bör du kunna skriva en profil som är klart du.



Detta är ett exempel på vad man inte ska göra: Jag är en SBM som letar efter en SF. good söker, roligt. Message mig. Ögon kommer att glaze. Du kan inte begränsa själv såhär. Det kommer bara skadar vara du.



Piffa upp: Jag är en 22-årig kvinna, välsignade med långa, blonda hår och stort, brun ögon. Jag är kort, bara 5'4, men vad jag saknar i storlek, jag göra upp på i anda. Jag ser för någon som kan hålla med mig. komma och hämta mig, pojkar. Hon ger en beskrivning och en utmaning, alla inom några meningar "du behöver inte vara omständligt att förmedla punkten.



En bra profil kan ge dig all den uppmärksamhet som du vill och leder dig till en framgångsrik relation. Sà ¥ här till vad du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar