tisdag 28 december 2010

Varför är online dating ett opium för massorna

Med två av varje fem singlar i Europa och USA nu att övergå till internet att hitta en partner, är det säkert att säga att fenomenet online dejting har förändrats sociala och dejting vanor på tiotals miljoner människor från Newcastle till New York. Men varför har en verksamhet som kunde endast klassas som en underhållande avledning för fem år sedan blivit en så beroendeframkallande och central del av så många människors vardag? Svaret på denna fråga kan vara inkapslade i tio korta punkter:-



1. Ingen mer smokey barer och klubbar. I de dåliga gamla dagarna, skulle enda folk på stöts trål de lokala hostelries i sina städer letar efter det särskilda sammanhanget med någon som tar deras fantasi. Tja, nu du kan prowl internet från bekvämligheten av ditt fåtölj eller på kontoret och om du råkar ha en dålig hår-dag, som bryr sig?



2. Du behöver inte vara en teccy. Mest online dejting webbsidor är enkla att navigera och avsiktligt inbegripa funktioner inte som är svåra att förstå. Även din genomsnittliga internet jungfruolja kan behärska konsten att använda webbplatser för dejting.



3. Det är en webbplats som passar just dig. Det finns globala webbplatser, land specifika platser, staden specifika platser och nisch webbplatser för seniorer, bikers, ensamstående föräldrar, homosexuella killar och tjejer och bara om allt du kan tänka på. Om du inte hittar en online-tjänst som exakt passar din plats och livsstil kan ser du inte tillräckligt hårt.



4. Ett val av tusentals. Mest framgångsrika webbplatser har tusentals aktiva medlemmar på sina databaser. När du går in ett parti eller en klubb, hur många enda som kommer att visas som kan vara rätt för dig? Förmodligen bara en handfull. Nåväl du kan växla på datorn och vara helt fördärvas för val.



5. Hitta just din typ. En bra dejting webbplats kommer ge dig en serie av alternativ när du startar metadatasökfunktioner profiler av andra medlemmar. Samt att hitta människor som hittar du fysiskt attraktiva, kommer du också att kunna förfina sökningen till personer som du hittar också kompatibel på personlighet och livsstil val.



6. Omedelbar tillfredsställelse. Nu slipper du stå i hörnet omvårdnad din öl eller glas vin tobaksprevention hoppas att snygg kille eller Tjej över rummet kommer att komma och prata med dig. När du upptäcka någon du gillar på en online dejting webbplats - kan du bara skicka ett meddelande till dem och införa själv. Och när du gör det, din riktiga e-postadress avslöjas aldrig behöver du inte oroa dig ger ut personliga kontaktuppgifter för att slutföra främlingar.



7. Du kontrollera förändringstakten. Du kan message människor som och när du vill och svara på andras e-post på din fritid. Det är helt upp till dig hur ofta du använder din valda webbplats och som du vill göra kontakt med. Ta den snabba eller ta det långsamma - det är ditt val att göra.



8. Det finns alltid någon annan. Om någon medlem du kontakta inte svara eller du besluta att någon du har utbyta post med inte helt lämpliga, du kan bara flytta på någon annan. Dejting webbplatser locka hundratals och i många fall tusentals nya medlemmar varje dag så varför lägga alla ägg i samma korg när du har många fler korgar på ditt finger-tips?



9. Bredda ditt sociala nätverk. Ja, de flesta människor koppling dating platser att lägga en del fizz och glitter i deras kärlek liv. men många människor gör att göra nya vänner också. Du har kanske bara kom till en stad eller en stad att ta upp ett nytt jobb och vilket bättre och snabbare sätt finns det att starta att skaffa nya vänner än att gå med en community för likasinnade singlar i din egen åldersgrupp?



10. Det är jättekul. Låt oss inse det, vi kan alla göra med injektionsmissbruk lite mer av roligt faktor in i våra liv tid och surfa på nätet för attraktiva kompatibel datum är ett bra sätt att göra just detta. Och det kostar inte mer än en runda av drycker så det inte verkligen mycket av en risk i ekonomiska termer. Det finns mycket lite att förlora och allt att vinna.



Så det har du. pröva på online dating är tillgängliga för alla som har tillgång till en datorskärm och om du är singel själv och du har ännu för att ta steget, varför du väntar? Det är vad internet är för!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar